Day7- Gambar Sewaktu Kecil

Assalamualaikum

First of all, ai nak minta maaf kat uolls, ekceli sepatutnya post entry ni semalam. Sebab ada masalah yang tak dapat nak dielakkan. Ai terpaksa post hari ni. 

Challenge kali ni, challenge yang terakhir. Sob sob, Hari ni leya nak tunjuk sedikit gambar leya sewaktu leya kicik-kicik. Leya tak banyak gambar masa kicik dulu. Ni je yang ada. Hahahah sedihnya. 


Gambar ni tak tahu umur leya berapa Kepala tak cukup rambut. Hahahahha yang naik kereta tu abang sulung leya. 


Gambar ni pula masa tadika. Hihihi masa zaman ni belum ada CAMERA 360 tuh gambau tak lawo. Hahahhaha. Okey laa uolls. Itu sahaja. bye

12 comments:

  1. Nampak comel dan tembam Ieya naik kereta mainan tu masa kecik :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee tembam kan. Muka lebar pinggan ibu leya cakap

      Delete
  2. yes yang ditunggu, leya awak comel sangat! tapi awat tak happy je time tadika tu, tak dapat gulagula eh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah yang tuh sebab kedua.Sebab pertama dulu kicik-kicik tak reti nak senyum. hahahah

      Delete
  3. comelnyaaa Leyaa.. hhehehe

    ReplyDelete